Om Båtformidling AS

Båtformidling AS driver med båtmegling, samt kjøp og salg av nyere bruktbåter. Vi kan selge båten din i kommisjon som et formidlingssalg, eller kjøpe den direkte fra deg. Høsten 2022 flyttet vi til splitter nye salgslokaler i Våler Næringspark, 7 min med bil fra E6 ved Moss. Sentralt beliggende på Østlandet, med nærhet til både Moss, Oslo, Fredrikstad og Vestfold, disponerer vi en stor salgshall med helårsutstilling av brukte båter under 28 fot.

  • Vi selger båten din i kommisjon, som et båtmegleroppdrag. Les mer om hvordan det fungerer
  • Vi kan i noen tilfeller kjøper båten av deg – med hurtig handel og raskt oppgjør. Les her om hva slags båter vi kjøper
  • Vi tar flotte bilder og utformer tiltalende annonser, også i samarbeid med profesjonell fotograf
  • Vi har god oversikt over bruktbåtmarkedet, og er alltid godt oppdatert på priser
  • Eneste båtmegler i Norge som kan tilby kundene innendørs utstilling i salgshall
  • Vi selger utelukkende brukte motorbåter, og har 100% fokus på dette
  • Anerkjent firma med godt rykte og solide referanser (ref. Google/Facebook)
  • 20 års erfaring med bruktbåtsalg
  • Mulighet for kjøp av ekstra tjenester som: shining/klargjøring/service/utbedringer osv.
  • Stort kontaktnett i bransjen og solid kundemasse i stor vekst

Selskapet er tilknyttet bransjeorganisasjonen Norboat, som forutsetter en høy standard fra samarbeidende medlemsbedrifter. Vi har også et tett samarbeid med Marinepartner AS, som holder til under samme tak. Marinepartner er vår faste underleverandør på teknisk- og kosmetisk klargjøring. De tilbyr tjenester som shining/polering, montering av ekstrautstyr, reparasjon av gelcoatskader, båtopplag og motorservice.

La oss håndtere salget av båten din, slik at du kan frigjøre tiden din til andre ting. Med lang erfaring, solide referanser og gode kommunikasjonsevner har vi de beste forutsetninger for å kunne hjelpe deg. Båtformidling AS har 100% toppscore når det gjelder omtaler fra våre kunder på både Google og Facebook. Etablert selskap med seriøs profil og profesjonell kundebehandling.

Ta kontakt i dag – for en uforpliktende samtale og en hyggelig båtprat. Velkommen skal du være!

Lars Huse

Lars er daglig leder og selskapets grunnlegger. Han har over 20 års erfaring fra bruktbåtmarkedet og er selv en lidenskapelig båtentusiast. Etter å ha drevet næring med bil- og båtsalg gjennom enkeltmannsforetak i 15 år, tok han i 2018 steget opp og etablerte Båtformidling AS, som et rendyrket bruktbåtkonsept. Lars har store kunnskaper om båtmarkedet og er alltid godt oppdatert. Han er grundig, profesjonell og pålitelig i sitt arbeid.

Lars er oppvokst i Oslo, men har etablert seg med familien i sommeridyllen Son. Han elsker å være på sjøen, og tilbringer mye av fritiden på vannet, fortrinnsvis i Bohuslän-skjærgården langs den Svenske vestkysten.

Våre samarbeidspartnere

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer