Om Båtformidling AS

Båtformidling AS driver med båtmegling, samt kjøp/salg av nyere bruktbåter. Vi kan selge båten din som et formidlingssalg / båtmegleroppdrag. I noen tilfeller kan vi også kjøpe den direkte av deg. Høsten 2022 flyttet vi til splitter nye salgslokaler i Våler Næringspark, 7 min med bil fra E6 ved Moss. Sentralt beliggende på Østlandet, med nærhet til både Moss, Son, Oslo, Fredrikstad og Vestfold, disponerer vi en stor salgshall med helårsutstilling av brukte båter opptil 28 fot.

  • Vi selger båten din i kommisjon, som et formidlingssalg / båtmegleroppdrag. Les mer om hvordan det fungerer.
  • Vi kan i noen tilfeller kjøper båten av deg direkte, med hurtig handel og raskt oppgjør. Les mer om hva slags båter vi kjøper.
  • Vi tar flotte bilder og utformer tiltalende annonser, også i samarbeid med profesjonell fotograf
  • Vi har god oversikt over bruktbåtmarkedet, og er alltid oppdatert på prisutviklingen i markedet
  • Eneste båtmegler i Norge som tilbyr kundene innendørs utstilling i moderne showroom
  • Vi selger utelukkende brukte motorbåter, og har 100% fokus på dette
  • 20 års erfaring med bruktbåtsalg gjennom egen virksomhet
  • Stort kontaktnett i bransjen og solid kundemasse i sterk vekst
  • Veletablert selskap med seriøs profil og profesjonell kundebehandling

Vi har også et tett samarbeid med Marinepartner AS, som holder til under samme tak. Marinepartner er vår faste underleverandør på teknisk- og kosmetisk klargjøring. De tilbyr tjenester som shining/polering, montering av ekstrautstyr, reparasjon av gelcoatskader, båtopplag og motorservice.

La oss håndtere salget av båten din, slik at du kan frigjøre tiden din til andre ting. Med lang erfaring, solide referanser og gode kommunikasjonsevner har vi de beste forutsetninger for å kunne hjelpe deg. Båtformidling AS har 100% toppscore når det gjelder omtaler fra våre kunder på både Google og Facebook.

Ta kontakt i dag – for en uforpliktende samtale og en hyggelig båtprat. Velkommen skal du være!

Medlem av Norboat

Selskapet er tilknyttet bransjeorganisasjonen Norboat, som forutsetter en høy standard fra samarbeidende medlemsbedrifter. Bransjeforbundet setter krav til at tjenester som tilbys av profesjonelle aktører i fritidsbåtmarkedet utføres innenfor rammene av god forretningsskikk, samt ivaretar gjeldende lover og forskrifter.

Lars Huse

Lars er daglig leder og selskapets grunnlegger. Han har over 20 års erfaring fra bruktbåtmarkedet og er selv en lidenskapelig båtentusiast. Etter å ha drevet næring med bil- og båtsalg gjennom enkeltmannsforetak i 15 år, tok han i 2018 steget opp og etablerte Båtformidling AS, som et rendyrket bruktbåtkonsept. Lars har store kunnskaper om båtmarkedet og er alltid godt oppdatert. Han er grundig, profesjonell og pålitelig i sitt arbeid.

Lars er oppvokst i Oslo, men har etablert seg med familien i sommeridyllen Son. Han elsker å være på sjøen, og tilbringer mye av fritiden på vannet, fortrinnsvis i Bohuslän-skjærgården langs den Svenske vestkysten.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.