Om Båtformidling AS

Båtformidling AS driver med kjøp, salg og formidling av nyere, brukte båter. Vi kan kjøpe båten av deg direkte, eller selge den i kommisjon for deg som et båtmegleroppdrag. Selskapet har lokaler i Solgård Næringspark, et steinkast fra avkjøringen til E6 ved Mosseporten. Sentralt beliggende på Østlandet, med nærhet til både Oslo, Fredrikstad og Vestfold, disponerer vi en stor salgshall som holder 20 plussgrader året rundt.

Selskapet er tilknyttet bransjeorganisasjonen Norboat, som krever en høy standard fra samarbeidende medlemsbedrifter. Vi har også et tett samarbeid med Marinepartner AS, som holder til under samme tak. Marinepartner er vår faste leverandør på teknisk- og kosmetisk klargjøring. De tilbyr tjenester som shining/polering, montering av ekstrautstyr, reparasjon av gelcoatskader, båtopplag og motorservice.

La oss håndtere salget av båten din, slik at du kan frigjøre tiden din til andre ting. Med lang erfaring, solide referanser og gode kommunikasjonsevner har vi de beste forutsetninger for å kunne hjelpe deg. Båtformidling AS har 100% toppscore når det gjelder omtaler fra våre kunder på både Google og Facebook. Etablert selskap med seriøs profil og profesjonell kundebehandling.

Lars Huse

Lars er daglig leder og selskapets grunnlegger. Han har over 18 års erfaring fra bruktbåtmarkedet og er selv en lidenskapelig båtentusiast. Etter å ha drevet næring med bil- og båtsalg gjennom enkeltmannsforetak i 14 år, tok han i 2018 steget opp og etablerte Båtformidling AS, som et rendyrket bruktbåtkonsept. Lars har store kunnskaper om båtmarkedet og er alltid godt oppdatert. Han er grundig, profesjonell og pålitelig i sitt arbeid.

Lars er oppvokst i Oslo, men har etablert seg med familien i sommeridyllen Son. Han elsker å være på sjøen, og tilbringer mye av fritiden på vannet, fortrinnsvis i Bohuslän-skjærgården langs den Svenske vestkysten.

Våre samarbeidspartnere

Vi hjelper deg med båtsalget - fra A til Å

Båtformidling AS - best på bruktbåt!