Om Båtformidling AS

Båtformidling AS driver hovedsaklig med båtmegling, samt kjøp/salg og formidling av nyere bruktbåter. Vi kan kjøpe båten direkte fra deg, eller selge den i kommisjon – som et båtmegleroppdrag. Høsten 2022 flytter selskapet inn i splitter nye salgslokaler i Moss og Våler Næringspark, 7 min kjøring fra E6/Mosseporten. Sentralt beliggende på Østlandet, med nærhet til både Moss, Oslo, Fredrikstad og Vestfold, disponerer vi en stor salgshall med helårsutstilling av brukte båter under 28 fot.
  • Vi kjøper båter – hurtig handel og raskt oppgjør. Les her om hva slags båter vi kjøper
  • Vi selger båten din i kommisjon, som et båtmegleroppdrag. Les mer om hvordan det fungerer
  • Vi tar flotte bilder og utformer tiltalende annonser, også i samarbeid med profesjonell fotograf
  • Vi har god oversikt over bruktbåtmarkedet, og er alltid godt oppdatert på priser

Selskapet er tilknyttet bransjeorganisasjonen Norboat, som forutsetter en høy standard fra samarbeidende medlemsbedrifter. Vi har også et tett samarbeid med Marinepartner AS, som holder til under samme tak. Marinepartner er vår faste underleverandør på teknisk- og kosmetisk klargjøring. De tilbyr tjenester som shining/polering, montering av ekstrautstyr, reparasjon av gelcoatskader, båtopplag og motorservice.

La oss håndtere salget av båten din, slik at du kan frigjøre tiden din til andre ting. Med lang erfaring, solide referanser og gode kommunikasjonsevner har vi de beste forutsetninger for å kunne hjelpe deg. Båtformidling AS har 100% toppscore når det gjelder omtaler fra våre kunder på både Google og Facebook. Etablert selskap med seriøs profil og profesjonell kundebehandling.

Ta kontakt i dag – for en uforpliktende samtale og en hyggelig båtprat. Velkommen skal du være!

Våre splitter nye salgslokaler i Moss og Våler Næringspark.

Næringstomt og lokaler er under ferdigstillelse, og skal være 100% klart til innflytting i oktober 2022.

Første båt på plass i de nye lokalene våre – en strøken Nordkapp Enduro 705!

Lars Huse

Lars er daglig leder og selskapets grunnlegger. Han har over 18 års erfaring fra bruktbåtmarkedet og er selv en lidenskapelig båtentusiast. Etter å ha drevet næring med bil- og båtsalg gjennom enkeltmannsforetak i 14 år, tok han i 2018 steget opp og etablerte Båtformidling AS, som et rendyrket bruktbåtkonsept. Lars har store kunnskaper om båtmarkedet og er alltid godt oppdatert. Han er grundig, profesjonell og pålitelig i sitt arbeid.

Lars er oppvokst i Oslo, men har etablert seg med familien i sommeridyllen Son. Han elsker å være på sjøen, og tilbringer mye av fritiden på vannet, fortrinnsvis i Bohuslän-skjærgården langs den Svenske vestkysten.

Våre samarbeidspartnere

Vi hjelper deg med båtsalget - fra A til Å

Båtformidling AS - best på bruktbåt!