Båtmegling / formidlingssalg

Det er viktig å være nøye når man skal velge en båtmegler, og vi tør påstå at det er få aktører som kan måle seg med Båtformidling AS, når det kommer til innsikt i markedet, salgserfaring og produktkunnskap. Daglig leder Lars Huse har over 20 års erfaring fra bruktbåtmarkedet gjennom egen virksomhet. Med et stort nettverk i bransjen, og tett samarbeid med aktører innenfor klargjøring, gelcoatreparasjoner, båt/motorverksteder, transportfirmaer etc, kan vi løse de fleste utfordringer.

Vår ambisjon er å være den ledende aktøren innenfor båtmegling i vårt distrikt. Dette jobber vi målrettet for gjennom ærlig og redelig forretningsdrift, rask og punktlig kommunikasjon, samt høy grad av personlig service til våre kunder. Vi er detaljorienterte i presentasjonen av salgsobjektet, vi tar flotte bilder og utformer tiltalende annonser.

Vi har god oversikt over bruktbåtmarkedet, og sitter på store mengder data og prisstatistikk gjennom Finn.no. Dette gir et solid grunnlag for å finne riktig utsalgspris på båten som skal selges. For båter i høyere prisklasser kan vi foreslå bistand fra profesjonell fotograf. Alt dette i kombinasjon gir oppskriften på et vellykket salg. Fokuset på kvalitet i alle ledd tar vi med oss videre inn i kommunikasjonen med kjøpere av nettopp din båt.

Trygt, enkelt og forutsigbart

Mange bruktbåtkjøpere ønsker å handle trygt gjennom en profesjonell part. Ved å benytte en profesjonell båtmegler vil man i de fleste tilfeller oppnå en høyere pris og et raskere salg. Båtformidling AS ivaretar både kjøper og selger gjennom hele prosessen.

Alle økonomiske transaksjoner går via sikret klientkonto i DnB. Kjøpesummen står på konto i påvente av at båten er levert i henhold til avtalen. Når båten er overlevert til ny eier, og eventuelle økonomiske heftelser er slettet, vil kjøpesummen utbetales til selger. Det som er spesielt med en klientkonto, er at meglerens bank ikke har tilgang til innestående beløp, selv ved en konkurs.

Ta kontakt i dag – for en uforpliktende samtale og en hyggelig båtprat. Velkommen skal du være!

Medlem av Norboat

Selskapet er tilknyttet bransjeorganisasjonen Norboat, som forutsetter en høy standard fra samarbeidende medlemsbedrifter. Bransjeforbundet setter krav til at tjenester som tilbys av profesjonelle aktører i fritidsbåtmarkedet utføres innenfor rammene av god forretningsskikk, samt ivaretar gjeldende lover og forskrifter.

Hva vi kan tilby:

En illustrasjon av en kvinne som sitter foran en pc

Fagkunnskap

Vi kan gi deg et prisestimat som indikerer verdien på din båt. Siden vi bruker mye tid på å følge utviklingen i båtmarkedet, er vi til enhver tid oppdatert på aktuelle salgspriser i de fleste segmenter innenfor motorbåt. Det er avgjørende å prise båten riktig når den blir lagt ut for salg, og her har vi unik kompetanse og erfaring. Vi kan også gi deg råd om hvordan man kan gjøre båten mer attraktiv, i form av evt. klargjøring, utbedringer og oppgraderinger.

En illustrasjon av en mann som peker på en tavle

Erfaring

Vi lager profesjonelle annonser, tar gode
salgsbilder, svarer e-post og telefonsamtaler,
gjennomfører visninger og koordinerer
overlevering med kjøperen av din båt.
Vår megler har over 20 års erfaring med å
forhandle frem salgspriser, og det er her vi
som profesjonell part virkelig kan gjøre en
forskjell, som fort kan vise seg som en god
investering. Struktur, ærlighet og upåklagelig kommunikasjon er viktige faktorer for oss. Det handler om 20 års lidenskap til båtsalg.

En illustrasjon av to menn som håndhilser

Trygghet

Vi setter opp digitale kjøpekontrakter og sørger for at prosessen går riktig for seg, spesifikt med tanke på innbetaling av oppgjør til klientkonto, samt sletting av evt. panteheftelser/lån på båten i forbindelse med salg. Vi tilrettelegger for sjøsetting/prøvekjøring og bistår med eierskifte i Småbåtregisteret, Securmark og Skipsregisteret NIS/NOR. Vi sørger alltid for at oppgjør er registrert på klientkonto innen båten forlater våre lokaler eller salgsbrygge.

Send oss gjerne en uforpliktende forespørsel

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.