Båtmegling / Kommisjonssalg

Det er viktig å være nøye når man skal velge en båtmegler, og vi mener det er få aktører som kan måle seg med Båtformidling AS – når det kommer til produktkunnskap, salgserfaring og innsikt i markedet. Dette kombinert med en profesjonell og sannferdig presentasjon av salgsobjektet.

Daglig leder Lars Huse har over 16 års erfaring fra bruktbåtmarkedet. Vi i Båtformidling AS har også lang erfaring med båtsalg gjennom eget varelager, og vet hvilke fallgruver som finnes dere ute – for både kjøper og selger.

Vår ambisjon er å bli ledende markedsaktør innen båtmegling i vårt distrikt. Dette skal vi oppnå gjennom spesialisering i ærlig, utfyllende og oppriktig markedsføring, samt høy grad av personlig service til våre kunder.

Vi er detaljorienterte i presentasjon av salgsobjektet, vi tar flotte bilder og utformer tiltalende annonser. Ved behov benytter vi også profesjonelle fotografer. Dette fokuset på kvalitet i hver minste detalj, tar vi med oss inn i kommunikasjonen med potensielle kjøpere av din båt. Båtene vi megler skal ha høy standard, og markedsføringen skal speile et oppriktig bilde av båtens tilstand.

Vi har gode samarbeidspartnere som kan klargjøre båten for deg, både teknisk og kosmetisk, etter nærmere avtale med deg som selger. Sammen går vi gjennom hvilke grep som kan være fornuftig å gjennomføre – for å oppnå en best mulig markedspris.

Mange kjøpere ønsker å handle av en profesjonell part for å trygge kjøpsprosessen. Båtformidling AS ivaretar både kjøper og selger gjennom hele salgsprosessen. Alle økonomiske transaksjoner går via en sikret klientkonto.

Båtformidling AS ønsker nye og gamle kunder velkommen til oss for profesjonell båtmegling. Vi kjenner og forstår markedet. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.