Båtmegling / kommisjonssalg

Det er viktig å være nøye når man skal velge en båtmegler, og vi tør påstå at det er få aktører som kan måle seg med Båtformidling AS, når det kommer til innsikt i markedet, salgserfaring og produktkunnskap. Daglig leder Lars Huse har over 18 års erfaring fra bruktbåtmarkedet gjennom egen virksomhet. Med et stort nettverk i bransjen, og tett samarbeid med aktører innenfor klargjøring, gelcoatreparasjoner, båt/motorverksteder, transportfirmaer etc, kan vi løse de fleste utfordringer.

Vår ambisjon er å være den ledende aktøren innenfor båtmegling i vårt distrikt. Dette jobber vi målrettet for gjennom ærlig og redelig forretningsdrift, rask og punktlig kommunikasjon, samt høy grad av personlig service til våre kunder. Vi er detaljorienterte i presentasjonen av salgsobjektet, vi tar flotte bilder og utformer tiltalende annonser.

Vi har god oversikt over bruktbåtmarkedet, og sitter på store mengder data og prisstatistikk gjennom Finn.no. Dette gir et solid grunnlag for å finne riktig utsalgspris på båten som skal selges. For båter i høyere prisklasser kan vi foreslå bistand fra en profesjonell fotograf, som tilbyr spektakulære dronebilder av båter som ligger på vannet. Alt dette i kombinasjon gir oppskriften på et vellykket salg. Fokuset på kvalitet i alle ledd tar vi med oss videre inn i kommunikasjonen med kjøpere av nettopp din båt.

Trygt, enkelt og forutsigbart

Mange bruktbåtkjøpere ønsker å handle trygt gjennom en profesjonell part. Ved å benytte en autorisert båtmegler vil man i de fleste tilfeller oppnå en høyere pris og et raskere salg. Båtformidling AS ivaretar både kjøper og selger gjennom hele salgsprosessen. Alle økonomiske transaksjoner går via sikret klientkonto i DnB.

Vi kan klargjøre båten din for salg, herunder vask/polering, fiks av riper/gelcoatskader, rep. av feil/mangler, motorservice etc. Sammen går vi gjennom hvilke grep som kan være fornuftig å gjennomføre – for å oppnå en best mulig markedspris.

Ta kontakt i dag – for en uforpliktende samtale og en hyggelig båtprat. Velkommen skal du være!

Vi hjelper deg med båtsalget - fra A til Å

Båtformidling AS - best på bruktbåt!