Båtmegling / formidlingssalg

Det er viktig å være nøye når man skal velge en båtmegler, og vi tør påstå at det er få aktører som kan måle seg med Båtformidling AS, når det kommer til innsikt i markedet, salgserfaring og produktkunnskap. Daglig leder Lars Huse har over 20 års erfaring fra bruktbåtmarkedet gjennom egen virksomhet. Med et stort nettverk i bransjen, og tett samarbeid med aktører innenfor klargjøring, gelcoatreparasjoner, båt/motorverksteder, transportfirmaer etc, kan vi løse de fleste utfordringer.

Vår ambisjon er å være den ledende aktøren innenfor båtmegling i vårt distrikt. Dette jobber vi målrettet for gjennom ærlig og redelig forretningsdrift, rask og punktlig kommunikasjon, samt høy grad av personlig service til våre kunder. Vi er detaljorienterte i presentasjonen av salgsobjektet, vi tar flotte bilder og utformer tiltalende annonser.

Vi har god oversikt over bruktbåtmarkedet, og sitter på store mengder data og prisstatistikk gjennom Finn.no. Dette gir et solid grunnlag for å finne riktig utsalgspris på båten som skal selges. For båter i høyere prisklasser kan vi foreslå bistand fra en profesjonell fotograf, som tilbyr spektakulære dronebilder av båter som ligger på vannet. Alt dette i kombinasjon gir oppskriften på et vellykket salg. Fokuset på kvalitet i alle ledd tar vi med oss videre inn i kommunikasjonen med kjøpere av nettopp din båt.

Trygt, enkelt og forutsigbart

Mange bruktbåtkjøpere ønsker å handle trygt gjennom en profesjonell part. Ved å benytte en autorisert båtmegler vil man i de fleste tilfeller oppnå en høyere pris og et raskere salg. Båtformidling AS ivaretar både kjøper og selger gjennom hele salgsprosessen. Alle økonomiske transaksjoner går via sikret klientkonto i DnB.

Vi kan klargjøre båten din for salg, herunder vask/polering, fiks av riper/gelcoatskader, rep. av feil/mangler, motorservice etc. Sammen går vi gjennom hvilke grep som kan være fornuftig å gjennomføre – for å oppnå en best mulig markedspris.

Ta kontakt i dag – for en uforpliktende samtale og en hyggelig båtprat. Velkommen skal du være!

Hva kan vi tilby?

En illustrasjon av en mann som peker på en tavle

Erfaring

Vi kan gi deg et prisestimat som indikerer verdien på din båt. Siden vi bruker mye tid på å følge utviklingen i båtmarkedet, er vi til enhver tid oppdatert på aktuelle salgspriser i de fleste segmenter innenfor motorbåt. Det er avgjørende å prise båten riktig når den blir lagt ut til salgs – her sitter vi med unik kompetanse og erfaring. Vi kan også gi deg råd om hvordan man kan gjøre båten mer salgbar, i form av evt. oppgraderinger og utbedringer.

En illustrasjon av en kvinne som sitter foran en pc

Fagkunnskap

Vi lager profesjonelle annonser, tar gode salgsbilder, svarer e-post og telefonsamtaler, gjennomfører visninger og står for overlevering/sjøsetting med kjøperen av din båt. Vår megler har 20 års erfaring med å forhandle salgspriser, og det er her vi som profesjonell part virkelig kan gjøre en forskjell for deg, som kan vise seg som en god investering. Vi hjelper også til med frakt, finansiering, reparasjoner og andre tjenester ved behov.

En illustrasjon av to menn som håndhilser

Trygghet

Vi setter opp digitale kjøpekontrakter og sørger for at prosessen går riktig for seg, særlig med tanke på innbetaling av oppgjør til klientkonto, samt sletting av evt. lån/panteheftelser i forbindelse med salg. Vi tilrettelegger for sjøsetting/prøvekjøring og bistår med eierskifte i Småbåtregisteret, Securmark og Skipsregisteret NIS/NOR. Vi sørger alltid for at ingen båter forlater våre lokaler eller salgsbrygge før oppgjøret er registrert på klientkonto.

Send oss gjerne en uforpliktende forespørsel

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer