Båtmegling / Kommisjonssalg

Det er viktig å være nøye når man skal velge en båtmegler, og vi mener at det er få aktører som kan måle seg med Båtformidling AS – når det kommer til innsikt i markedet, salgserfaring og produktkunnskap. Dette kombinert med en profesjonell og sannferdig presentasjon av salgsobjektet, gir oppskriften på et vellykket salg.

Daglig leder Lars Huse har over 16 års erfaring fra bruktbåtmarkedet gjennom egen virksomhet. Båtformidling AS har også lang erfaring med båtsalg gjennom eget varelager, og vet hvilke fallgruver som finnes dere ute – for både kjøper og selger.

Vår ambisjon er å bli ledende aktør innenfor båtmegling i vårt distrikt. Dette skal vi oppnå gjennom ærlig, utfyllende og oppriktig markedsføring, samt høy grad av personlig service til våre kunder.

Vi er detaljorienterte i presentasjonen av salgsobjektet, vi tar flotte bilder og utformer tiltalende annonser. Ved behov benytter vi også profesjonelle fotografer. Dette fokuset på kvalitet i alle ledd, tar vi med oss videre inn i kommunikasjonen med kjøpere av din båt.

Vi har gode samarbeidspartnere som kan klargjøre båten for salg, både teknisk og kosmetisk, etter nærmere avtale med deg som selger. Sammen går vi gjennom hvilke grep som kan være fornuftig å gjennomføre – for å oppnå en best mulig markedspris.

Mange båtkjøpere ønsker å handle trygt gjennom en profesjonell part, og det vil i mange tilfeller være mulig å oppnå en bedre salgspris for båten din med assistanse fra oss. Båtformidling AS ivaretar både kjøper og selger gjennom hele salgsprosessen – alle økonomiske transaksjoner går via sikret klientkonto.

Båtformidling AS ønsker nye og gamle kunder velkommen til oss for profesjonell båtmegling. Ta kontakt med oss i dag – for en uforpliktende samtale og en hyggelig båtprat!