Båter kjøpes

Vi kjøper båten din på dagen - hurtig oppgjør og henting

Mange båteiere synes det virker forlokkende å la et tredjepart overta både det praktiske og juridiske ansvaret med å selge en bruktbåt. Vil du frigjøre kapital gjennom en hurtig og ukomplisert handel, så kan dette være noe for deg. Du er fritatt for reklamasjonsansvar når du selger båten din til oss. Dette er en mulighet til å bli kvitt båten på en hurtig og enkel måte. Trygt og forutsigbart oppgjør – overført til din konto på dagen via DnB straksbetaling. 

Hva slags båter kjøper vi?

Send oss gjerne en e-post med detaljer om din båt, som båtmerke/modellbetegnelse, årsmodell, evt. ekstrautstyr, motortype/merke og antall timer, så kommer vi tilbake til deg med et prisestimat.

For større og dyrere båter, eller båter med innenbordsmotorer, så kan vi bistå med salg gjennom et båtmegleroppdrag.

Kjøpsprosessen - hvordan foregår dette?

En illustrasjon av en mann som peker på en tavle

Prisestimat

Du får et prisestimat på båten din, enten per telefon, sms eller e-post. Prisen er da basert på oppgitt informasjon om båt, motortype, årsmodell og ekstrautstyr. Med forbehold om tilstand og eventuelle skader, feil eller mangler.
En illustrasjon av en kvinne som sitter foran en pc

Kjøpsavtale

Ved aksept av prisen, gjør vi en snarlig tidsavtale for overtakelse – med henting av båten der den befinner seg. Du som selger får betalt ved overtakelse, via vår bedriftsnettbank – DnB Straksbetaling. Trygt og sikkert oppgjør.
En illustrasjon av to menn som håndhilser

Reklamasjonsansvar

Du selger båten til en profesjonell aktør, og er da fritatt ethvert reklamasjonsansvar for båt/motor – vi kjøper objektet «som det står”. Små skader og defekter er ingen hindring.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.