Hvordan foregår dette?

Hurtig handel med oppgjør på dagen

1. Du får et prisestimat på båten din, enten per telefon, sms eller e-post. Basert på oppgitt informasjon angående båtens tilstand og utstyr; motortype, årsmodell, ekstrautstyr, servicehistorikk og tilstand på båten, samt eventulle påkostninger.

2. Ved større avvik fra oppgitt informasjon til faktisk tilstand, står Båtformidling AS fritt til å kansellere muntlig kjøpsavtale inngått før besiktigelse. Alternativt kan båteier og Båtformidling AS reforhandle salgssummen med et fratrekk for reparasjonskostnaden som påløper, slik at Båtformidling AS kan få utbedret manglene før et evt. videresalg.

3. Vi gjør en tidsavtale for overtakelse/henting og betaling av båten. Du som selger får betalt ved overlevering, via vår bedriftsnettbank, DnB Straksbetaling. Et hurtig og sikkert oppgjør, med full trygghet for deg som selger.

4. Du selger båten til en profesjonell aktør, og er derfor fritatt ethvert reklamasjonsansvar for båt/motor - med mindre det er tilbakeholdt vesentlige opplysninger - som f.eks. tidligere skader på båt/motor.

  • Vi gir deg et tilbud på din båt via telefon / e-post / sms
  • Overtakelse, oppgjør og henting av båten innen kort tid
  • Etablert selskap med seriøs profil og god kundeservice

Vår prosess

Bruk en faglig dyktig
båtmegler

 
Be om pris på båten idag
Hurtig og enkel handel, ryddig og raskt oppgjør. Du slipper en krevende salgsprosess. Ved salg til oss som en profesjonell part er du fritatt for ethvert reklamasjonsansvar. Enklere kan det ikke bli!

Kundeomtaler

Fornøyde kunder